Forsiden » Vilkår

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Lethal disease.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Lethal disease.
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Lethal disease.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Lethal disease side, er denne af vejledende art. Lethal disease indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Lethal disease anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.


Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Lethal disease overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Lethal disease, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Lethal disease.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Lethal disease har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort og Visa- Dankort,  Alle priser - på web-adressen http://www.Lethaldisease.dk - er inkl. Moms.

Fortrydelsesret
Lethal disease yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Lethaldisease.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.